För ett tag sedan var jag ute efter en takrosett i frigolit och en snäll läsare tipsade mig om att Bauhaus hade fina prisvärda. Och visst stämde det. Nu är jag bara osäker till om det "behövs" eller om det eventuellt kan bli för mkt hemma hos oss. Plus att vi absolut behöver måla om taket i matrummet innan någon vit takrosett kan åka upp där. Nu tänker man inte på hur äckligt nikotingult det är men skulle något rent vitt sitta där så man kan jämföra kommer det absolut synas direkt. Men jag älskar idéen med frigolit takrosetter för oss som inte har det i vår lägenhet. Vad säger ni? Gillar ni takrosetter? 
 
Denna finns att köpa hos bauhaus för 299kr 
 
Inspiration
 
 
Madeleine

Jag gillar det, men tycker det beror lite på hur man bor. I en lägenhet med högt till tak eller en äldre lägenhet/hus passar det jättefint men i en "standardvilla" från 70-talet som jag bor i så passar det liksom inte in. Lite synd.

helen

jag har takrosetter i alla rum och det är såååååå snyggt!! köp! =)

Sofia

Jag tycker att takrosetter är fint, dock bor jag i hyresrätt med "normal" takhöjd och tycker väl inte att det blir samma effekt som med hög takhöjd.
Dock något jag fnulat på ett tag är att köpa en takrosett, skära ut mittendelen och sätta en spegel där, för att sedan måla den i någon snitsig färg och sedan ha den som väggdekoration/spegel. För det är ju inget som säger att det inte kan bli en väggrosett :)

Linda

Jag köpte en liten takrosett till vårt sovrum för att dölja en ful kontakt för taklampa som ändå inte används. Vi har inte högt i tak men det blev jättefint ändå. En stor rosett hade däremot sett konstigt ut.

Madeleine

Sofia: Vilken fiffig idé, det kan nog bli riktigt fint!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress