Dessa har ju varit på tapeten ett tag nu och tro mig jag har varit sugen på att köpa en enda sedan dom kom. Men anledningen till att jag skriver om dom idag är för att när jag slog upp min nya Sköna Hem-tidning som jag inte fått chans att kika in förens idag så såg jag att dom tipsade om denna i deras webshop. Jag gick in och kikade direkt såklart och var bara tvungen att tipsa er om detta! Just nu kan man köpa den mindre krukan i blankpolerad mässing Här för 698kr istället för 798, man sparar alltså en hundring och det är ju alltid nåt. Jag blev sugen på att köpa två och ställa i fönstrena inne i vardagsrummet men när jag mätta krukans omkrets såg jag till min förvåning att dom inte ens passar i mina fönster. Dom är alldeles för stora. Jätte tråkigt tycker jag för dessa är verkligen super fina!
 
 
 
Madeleine

De var fina men jag tyckte inte om prislappen. Borde det inte gå att köpa "vanliga" krukor och spraymåla dem? Fin inspiration dock!

Svar: Nej vem gör det. Jodå visst går det men det är svårt att få den där polerade mässing looken då. Man ser ofta lätt att det är spraymålat.
Emelie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress