Igår åkte vi äntligen och köpte Malmbergs palace takkrona. Dock var det ett himla flängande då dom inte hade glödlamporna till så fick köpa upp alla dom hade på elon ute i Danderyd igår, vilket bara var 11 och resterande 9 på Södermalm i förmiddags. När jag kom hem (dyngsur av regnet) och skruvat i dom sista lamporna visade det sig att det var en mindre (huge!) detalj som både jag och min elektriker till sambo glömt att tänka på. Jo vår dimmer tar endast upp till 400W och denna lampa med 20 ljuskällor kräver 500W. Så jag började ju såklart leta efter en starkare dimmer. Men fanns det att hitta tror ni? Självklart inte. För vem behöver en dimmer som klarar 20 lampor liksom? Inte många tydligen för en sån dimmer går endast att beställa på nätet för (efter en jävla googlande) 560kr plus frakt. 

Jag löste problemet tillfälligt genom att skruva ur lamporna som sitter mot fönstret så jag kan ha den lite tänd iaf. Annars blir det jätte mörkt inne i matrummet. Så även om jag fullkomligt Älskar vår nya takkrona kostade den mig liiite mer i slutänden än vad som var planerat. Men jag tycker nog allt att det var värt det. 



Matrummets uppdatering är inte riktigt klar än. Jag har en grej till jag vet att jag vill göra och sen kanske skaffa en bra matta. Men jag gillar faktiskt looken utan matta. Och det är betydligt lättare att hålla rent och dra ut stolarna utan en. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress