Heeeej! 
Nu är jag äntligen tillbaka! Jag har haft det lite skakigt på hemma fronten ett tag som ni vet så har inte haft någon lust att blogga alls. Jag är ledsen för det. Men nu är jag tillbaka! Starkare än någonsin, och redo att bjuda er på riktigt bra inredningsinspiration! 

Igår köpte jag en ny stol/fåtölj till mitt vardagsrum. Jag har varit ute efter att byta ut min kartell ett tag nu men inte hittat någon värdig ersättare. Tills igår. Var inne på sia i sickla som håller på att stänga igen och rear därför ut allt upp till 70%! Jag tänkte bara köpa några stänger med Orchidéer men så ser jag denna underbara skapelse och var tvungen att haffa den direkt! Den var sänkt med 40% så fick den för ett riktigt bra pris. Och visst är den helt magisk? Passar alldeles perfekt i mitt vardagsrum. Nu ligger min älskade ghost chair ute på blocket. Har försökt sälja den tidigare men alltid ångrat mig i sista sekund. Hoppas jag klarar att separera från den nu när jag har en så fin ersättare. Anonym

Mycket snygg stol, och va roligt att du är tillbaka. Vi har saknat dig och dina fantastiska tips, idéer och inspiration...och paus behöver vi alla ibland, oavsett orsak! :)

Eva-Mari

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad :)

Anonym

Otroligt snyggt! Har precis hittat hit och måste fråga var du hade köpt det fantastiska tyget som du hade som gardin i sovrummet när ditt hem var med i allt i hemmet?

Hanna

Harregud vad jag älskar din stil!! Och jag fullkomligt ÄLSKAR din soffa. vart kan jag hitta den?

Svar: Tack vad roligt! Soffan är dessvärre köpt från blocket och det står inte vilket märke det är :/ lycka till!
Emelie

Hanna

Okej.. va tråkigt för mig! Du vet möjligtvis inte vad det är för märke på den? Och dina lampor på sängborden samt sängborden? vart kommer de ifrån? Får be om ursäkt för bombning av frågor nu :)

Svar: Tyvärr inte. Lamporna är också från blocket och sängborden är egentligen tv-bänkar som jag ställt på högkant från Ikea. :)
Emelie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress