21 april 2012

ny hårfärg!Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev nåt. Har haft fullt upp med nytt jobb och påskledighet etc. Men nu är jag här igen! Igår beslöt jag mig för att färga mitt hår orange rött. Har klurat på det ett tag och nu gjorde jag slag i saken. Har inte vant mig riktigt än men tror det är snyggt, jag hoppas det. Har fått mycket komplimanger så folk verkar gilla det. Ikväll skall vi hem till min sambos föräldrar och äta middag och fira hans bror som fyller 17 år idag. Blir nog bowling också, trevligt!

5 april 2012

Påskledigt!Heej på er!
Idag har jag varit på arbetsintervju på en restaurang slash café vid huddinge sjukhus/södertörns högskola. Det gick jätte bra och jag skall provjobba på onsdag nästa vecka! Hon sa att jobbet var mitt om jag tyckte det var kul och om allt går som det skall. YES! Bra med ett deltidsjobb. Dock är det stängt 6 veckor i sommar men det gör inte mig nåt för jag har ju skolan så. Idag har jag inte gjort mycket annars. Jag har övat på att göra fiskbensflätor. Har aldrig varit duktig på flätor. Mina fingrar tycks inte kunna hantera så mycket samtidigt. Men tycker det blev ett rätt så bra resultat efter några försök. Imorgon packar vi bilen och åker mot skogen! Jag, min sambo Jakob och våra vänner F & J skall åka till min släkt i Dalsland. Jag har lånat stuga av en släkting, så det blir inte speciellt dyrt för oss. Endast bensin typ. Eventuellt lite elkostnad men det är inte många kronor. Är så sjukt taggad! Behöver komma bort från stan ett tag! Så lite skog, trevligt sällskap och massa god mat och dricka kommer nog göra susens! Huset är rätt stort med tre sovrum så vi kommer kunna stänga om oss och det kan ju vara skönt. Nej nu måste jag äta nån lunch! Kram på er och glad påsk!

3 april 2012

Inspiration

Inspiration

 

Hej på er!

Nu hade jag ett sånt där långt uppehåll igen. Ibland känner jag verkligen inte för att blogga. Eller rättare sagt så har jag ingen inspiration till nåt att blogga om! Men på tal om inspiration, ser ni bilden? Tavlan som hänger över stolarna, där har ni min inspiration till min matta jag har i matrummet! Simpelt men ändå så snyggt! Jag är ju som ni vet nu mycket inne på Hollywood regency och älskar att inreda efter den stilen! Inte riktigt så överdrivet som på bilden men kan kan ju självklart tona ner stilen lite också. Nu är det snart påsk! Måste komma på något att hitta på. Hjärnan står helt still. Har frågat ett par vänner till oss om dom är sugna på att göra något tillsammans så dom skulle också klura ut nåt kul vi kan hitta på! Idag skall jag och träna Flex på Friskis i city, igår tränade jag core så blir lite lugnare träning idag. Men core var så roligt så det är dags för det igen imorgon! Nu skall jag äta frukost i sängen och titta på "får vi följa med!". Kram på er!