31 oktober 2013

Budgetlyx

Shopping

Hej på er! Ja min dåliga uppdatering beror som vanligt nu för tiden på att jag jobbat mina tre nätter i rad igen. Nu är jag dock ledig i åtta dagar så tänkte försöka ta igen det nu. Jag tror jag har bloggat om denna underbara lampa förut men nu kan jag meddela att jag faktiskt har beställt den! Jag skall ha den i sovrummet för lets face facts, spottar är inte särskilt romantiskt eller sexigt i sovrummet. Med denna blir det nog ett betydligt mer passande sken där inne. Idag hade jag även som förra gången en rabattkod på 50% så då känns det självklart bättre. 
 
Blev en rund söt badrumsmatta med strass stenar också. Båda från Jotex.se
 
 
 
 
 
Om jag skall ha med eller utan bambu solskydden. Blir tokig! Vad tycker ni? Jag gillar det ombonade intrycket dom ger men börjar fundera på om det kanske är dags att ta bort dom för att få in mer ljus i lägenheten nu under vinterhalvåret. Eller ser det bara konstigt och kalt ut utan dem?
 
Eller så rullar jag bara upp dem som jag gjort på sista bilden? 
 


28 oktober 2013

Ny frisyr

School

Hej på er! Just nu står jag och lagar oxrullader med gräddsås och potatismos. Vid fyra skall jag möta upp min pojkvän på söder för då skall vi gå pch klippa oss tillsammans. Båda behöver verkligen fixa till frisyrerna. Jag brukar ju ha löshåret i om jag vill vara fin men nu tänkte jag klippa till en snygg kort frisyr så jag ändå ser ok ut när jag inte kan ha löhåret i, som när jag jobbar. Eller kan kan jag väl men känns inte så praktiskt. Plus att clipsen börjar värka i skallen efter ett tag. Inte optimalt med andra ord. 
 
Något sånt här skall jag be om..