30 augusti 2013

Brass eller ej

Shopping

För några månader sedan såg jag ett soffbord i marmor nere på min lokala loppis. Färgen på marmorskivan var grön och beige så den var jag inte intresserad av men själva underredet (?) i mässing där emot. Det var riktigt snyggt. Dock frågade jag aldrig om det då men idag när jag var nere så mätte jag och tittade närmare på det. Det är rätt så slitet med rätt mycket repor på sina ställen men om jag får det för en billig peng kan jag tänka mig att polera upp det och strunta i reporna. Man kanske kan täcka dom på något vis?

Vad tycker ni? Behålla det jag har eller byta ut till detta i mässing?

30 augusti 2013

David Hicks

Inspiration

 

Bläddrade lite i några Jonathan Adler böcker hemma och hittade dessa bilder. Tyger jag tipsade om i tidigare inlägg påminner om detta mönster "hexagon" från David Hicks. Så chic!

30 augusti 2013

Ännu ett tips

Just det! Jag bara måste tipsa er igen! Igår när jag var inne på panduro för att köpa lera så såg jag detta tyg! Det är tydligen nytt i deras sortiment och gud så glad jag blev av att se det! Det är inte ofta Svenska butiker bjuder på coola mönster annat än blommigt och randigt. Den finns både i röd och blå. Hittade dock bara stor bild på det blåa, haha den andra är ju super liten. OCH den fanns t o m att köpa som presentpapper såg jag. Fast bara det röda som jag såg. Jag köpte inte eftersom färgerna inte direkt går med något här hemma. Hade det finnits i grått/svart eller vitt också hade jag lätt köpt! Här kan ni se själva! 129kr/m kostar bomullstyget. 
 
Det röda är min favorit. Kanske köper ändå och syr kökshanddukar av?