Jag började fundera på att eventuellt förnya lite hemma igår. Dock är jag väldigt osäker då det handlar om väggarna i vårt matrum och hall (som flyter ihop) jag börjar bli lite trött på ränderna och känner stundvis att det kanske var fel att gå med en svartvit randig vägg när matsalsmöblerna är svarta. Nu börjar jag tänka att det kanske är för mörkt och enfaldigt med bara svart och vitt som det blir där inne. Jag funderar på ljusgrått på alla väggar. Eller någon annan ljus färg och eventuellt en hög list. Vad tror ni? Jag vill få in mer ljus och söker en mer elegant ombonad känsla än stelt och grafiskt som det är nu. Lite inspiration i vanlig ordning. 
 
 
Som det ser ut nu
 
 
 


För ett tag sedan var jag ute efter en takrosett i frigolit och en snäll läsare tipsade mig om att Bauhaus hade fina prisvärda. Och visst stämde det. Nu är jag bara osäker till om det "behövs" eller om det eventuellt kan bli för mkt hemma hos oss. Plus att vi absolut behöver måla om taket i matrummet innan någon vit takrosett kan åka upp där. Nu tänker man inte på hur äckligt nikotingult det är men skulle något rent vitt sitta där så man kan jämföra kommer det absolut synas direkt. Men jag älskar idéen med frigolit takrosetter för oss som inte har det i vår lägenhet. Vad säger ni? Gillar ni takrosetter? 
 
Denna finns att köpa hos bauhaus för 299kr 
 
Inspiration
 
 

28 september 2013

Helt död

School

Så har jag jobbat min första ensamma natt. Det gick bra men kommer förhoppningsvis rulla på ännu bättre snart när man lärt sig rutinerna. Jag har sovit under dagen och nu har jag ätit frukost och däckat i soffan framför SVT plays livesändning av mountain bike big air som är igång just nu i Uppsala. Min sambo är på plats med några vänner men dom skulle åka redan vid 12 och då behövde jag sova för att orka jobba natt idag igen. 2/3 passet för den här helgen. Hoppas det går lika bra. 

Vad gör ni denna mulna regniga lördag? 
Sambon MMSade en bild på plats