Här kommer ett tips på en kopia av fotöljen "Lounge chair" formgiven av Charles & Ray Eames som just nu finns till försäljning för en bråkdel av prisen Här. Jag kan inte uttala mig något om kvalitéten eller stolens riktiga utséende då jag inte sett den själv men vill du inte lägga ut 60lax för äkta varan kan detta kanske vara ett alternativ. 
 
Kopia från Insidemobler.se 
 
Äkta vara från Vitra, finns bla. att köpa här
 
 
 
 
Förra veckan fick jag äntligen tvättat mina fönster i lägenheten. När vi var och hälsade på min mormor och morfar för några veckor sedan hjälpte jag dom med att tvätta deras fönster. Mormor hade köpt jätte cool utrustning som jag bara var tvungen att testa. Och som tack för hjälpen fick jag en egen uppsättning. Jag fick vänta tills solen tittade fram men nu är det tillslut gjort. Och det blev ett toppen resultat och det gick sjukt fort nu när man slipper torka upp allt vatten som i vanliga fall rinner överallt. Då denna funkar som en dammsugare för vattnet. Spring och köp! 


Vi bor ju precis vid en väg och har en vändplan utanför vårt hus så fönstrena blir snabbt väldigt skitiga av alla avgaser från bilar, som ni tydligt kan se här. 
Hej på er! 
min status just nu: Har kollat igenom tre säsonger av games of thrones, två säsonger av interior therapy with jeff Lewis och några säsonger med Flipping out. Sen läst i mina nya inredningsböcker. 
 
Min passionsfruktsväxt har äntligen börjat blomma igen! Och fler är påväg. Jag har t o m fått en frukt! Den ser himla  konstig ut men rätt coolt ändå! Hoppas den blir en riktig passionsfrukt som man kan äta och inte blir för tung och ramar av.