28 februari 2015

Up

Inspiration

Hej!
Har ni sett det här roliga soffbordet från Confident living? Det heter "The up" soffbord. Jag tycker det var lite roligt! Ingenting jag själv skulle ha hemma men definitivt en konversations startare! Priset då? Bara 59 995kr! För det lilla soffbordet! Det stora matbordet kostar 99 950kr. Helt insane!
 
 
 
 
 
Godafton på er!
Idag har jag varit hemma från jobbet, fanns inte en chans att jag skulle kunna stå på benen i 8h idag. Om ens 1h. Jag har endast legat framför tvn hela dagen, precis som dom senaste 2 dagarna. Min röst kommer sakta tillbaka dock så det känns bra. När jag jobbade i tisdags kunde jag knappt prata alls, kom bara ett konsigt väsande ljud när jag försökte. Himla irriterande. 
 
Nu ikväll har jag dock förflyttat mig lite till datorn. Började få liggsår (nästan) så det var ett måste. Jag satt och lekte lite i Roomsketcher, det är ett program för inredare (eller inredningsintresserade människor) där man kan rita upp planlösningar, möblera dom, välja tapet, textilier etc. Det är verkligen toppen! Dock har dom inte jätte stort urval så det är sällan jag hittar exakta eller om ens liknande möbler jag kommer att använda mig av i installationen. Men det är toppen när man vill få en överblick på avstånd. Ifall du verkligen får plats med det där matbordet du tänkt eller om det kanske blir för trångt med en byrå i sovrummet. Jag betalar för tjänsten så jag kan även gå runt i en 3D modell och även ta högupplösta 3D bilder på arbetet. Toppen! Kostar inte mycket om även du skulle vilja göra detta! Tror jag betalar 410kr för ett helt år. Det är ju bara typ 34kr/månaden. Plus att jag tar det på företaget eftersom det underlättar extremt inom mitt yrke. 
 
Såhär kan det se ut
 
 
Hej!
 
Inte mycket bättre idag. Rösten är fortfarande i princip helt borta så därför har jag inte kunnat svara i telefon på några dagar. I förmiddags ringde det från ett nr jag inte kände igen så var tvungen att slå upp det på eniro. Jag trodde först det var någon försäljare för det var från Elle Decor's huvudkontor här i Stockholm. Jag tänkte inte mer på det men sedan fick jag nästan direkt efter ett mail ifrån redaktionen där dom berättade att jag vunnit deras tävling "Sveriges mest inredningsintrresserade"! Jag minns knappt att jag ställde upp i den för det här var i Oktober/November. Jag brukar aldrig ställa upp i tävlingar typ men denna var jag bara tvungen att delta i eftersom den gick ut på att förklara sitt intresse för att få vara med och tävla om en resa eller något annat som har att göra med sitt intresse för ett värde av 75 000 kr!! Dock hade jag inte vunnit hela tävlingen och fick alltså inga sjuttiofemtusenkronor. MEN jag vann titeln som representant för ELLE Decoration. Hur kul som helst! Och jag kommer också få ett litet pris! Det här gjorde verkligen min morgon!
 
 
Och dessa bilder kan man ju drömma sig bort i huuur länge som helst! Skapat av Christina Hamoui.