28 april 2013

drömmar

Inspiration

Just nu drömmer jag mycket. I vaket tillstånd då. Jag drömmer om att få arbeta med mitt drömjobb på heltid, hitta vårt drömboende i form av ett fint radhus eller en liten villa och självklart money flow. Är trött på att läsa massa kurser som egentligen inte ger mig något rent arbetsmässigt (endast ett gymnasiebetyg) och vara en fattig student. Hade jag haft ett arbete med en heltidsinkomst hade jag gjort så mycket mer här hemma! Jag vill lägga nya golv i rummen med plastmatta först och främst. Men det kanske blir av när skatteåterbäringen kommer iaf. Vi får se.
 
En av mina absoluta favorit inredningsdesigners är Tina Sindahl. Jag har hittat inspiration hos henne i flera år. Jag älskar hennes lyxiga stil och jag älskar enkelheten i det. Jag är inte mycket för plåtter och massa prydnadssaker. Jag gillar rena och cleana ytor. Hon är mästarinna på att förvandla ett tråkigt hem till ett super elegant och lyxigt hem, på en liten budget. Här nedan bjuder jag på några bilder av Tinas underbara hem. Vill du se mer klicka här så kommer du till hennes fina blogg.
 
 
 
 

28 april 2013

Söndag

School

Så var helgen snart slut, igen. Den här helgen har bara varit lugn. Precis som alla andra just nu. Den ända spännande saken är väl att katten haft spring i tassarna hela helgen och busat massor. Hon hoppar in i vår filtkorg så fort den är tom. Fast att hon har en egen verkar den här vara mycket roligare.

Annars då. Ja funderar på att lägga ut trallen på balkongen idag. Solen skiner och det blir förhoppningsvis ingen mer snö nu. Vår balkong är inte stor men den ser betydligt trevligare ut med trall och möbler och några växter än vad den gör nu. Får se vad sambon orkar. Idag måste vi skriva en matsedel också och åka och storhandla. Inte jätte kul men det måste göras det med. Och plugga måste jag göra. Har en del matte kvar. Eh sa jag lugn helg? Stryk det.

26 april 2013

Småsjuk

School

Idag har jag varit hos barnmorskan och tagit cellprov och fixat nya P-piller. Skönt att kunna göra båda på samma gång. Har tänkt gå i ett år men inte kommit iväg. Det var inte sugen bekvämt men det gick fort så det gick bra. Hoppas provet inte visar något nu bara. Man får svar om 8 veckor så är rätt lång väntan. Annars har jag skrivit en bokrecension i eng b idag och blev precis klar. Så nu ligger jag i soffan i min rosa ziperall och vilar lite. Känner mig lite småsjuk idag. Är frusen oxh febrig. Sambon kommer snart hem från jobbet och då hoppas jag att vi skall åka iväg och köpa godis. Är sjukt godissugen idag! Speciellt på choklad!