29 november 2013

Unna dig själv

Shopping

Dom senaste 2 åren när jag pluggat upp mina betyg på KOMVUX har jag inte direkt haft pengar att spendera på lyxartiklar som tex hudvård och hårvård. Jag har fått tvätta ansiktet med handtvål och håret med vanligt Ica schampoo. Men inte har jag dött för det. Men nu när jag jobbar igen unnade jag faktiskt mig själv mina gamla kära ansiktsprodukter från Lancome den här månaden. Jag passade också på att köpa två stora pumpflaskor med schampoo och balsam från Maria Nila och en hårinpackning. Ibland måste man få unna sig själv lite lyx också! 28 november 2013

Fransförlängning

Idag var jag och gjorde en fransförlängning hos sweet ambrosia på Södermalm. Det var lite obehagligt och självklart började det klia överallt bara för att man skall ligga helt stilla i två timmar. Jag köpte en groupon deal som gav mig 800kr rabatt så då tyckte jag det kändes värt att testa eftersom jag oftast bär lösögonfransar men inte kan det på jobbet. Då var ju detta en perfekt lösning! Nu behöver jag knappt sminka mig heller! 

Innan och efter 

Nu har jag plockat ordning på allt som låg på matbordet och diskat dom nya ljuslycktorna och torkat av vaser. Jag köpte tre vita julblommor i plast igår på Ica maxi. Tyckte det blev väldigt fint i den stora silvriga vasen. Hade dock kunnat haft en till blomma men men..