Hej! Jag har beslutat att hålla bloggen upplåst ett tag till. Men den blår nog låst i framtiden och då har jag era mail så jag kontaktar dom som jag vill skall få tillgång med lösenord isåfall. I helgen har jag varit gräsänka så har passat på att haft en utekväll med en tjejkompis och idag låg jag på klipporna ute i nacka med några vänner hela dagen. Härligt väder och jätte skönt i vattnet!
 
Nu är jag jätte trött efter all sol och bad så skall nog ta en nap i sängen. Längtar jätte mycket tills min kille kommer hem! Har såklart saknat honom massa. Är inte van att vara ifrån honom, iallafall inte under sommarmånaderna. 
 
Hade jag haft ett hus med trädgård hade jag garanterat haft en guldig trädgårdsslang. Så chic!
 
 
Hej!
Tror det blir att jag låser min blogg snart. Känner att jag inte riktigt vill visa hela mitt hem och mitt liv så öppet för alla att se. Om du vill fortsätta kunna läsa bloggen skicka ett mail till e.jansson@hotmail.se och tala om för mig vem du är och varför du vill läsa bloggen. Länka gärna till din egen blogg om du har en. 
 
Är som sagt inte helt säker på hur jag skall göra än men om det blir så att jag låser den vill jag inte att ni som läser skall bli hängandes utan något sätt att komma i kontakt med mig.
 
 
Här om dagen tvingade jag min sambo att ta några bilder på mig i soffan. Jag drömmer ju precis som många andra inredningstokiga människor säkert gör om att få vara med i ett hemma-hos reportage i någon stor inredningstidning. Haha jätte tokigt för det kommer ju aldrig hända men med den här bilden ville jag ändå fånga den känslan. Om inte annat för mig själv, det är roligt att se sig sig i den miljön man trivs bäst. 
 
Idag kommer det bli hett här i Stockholm. Det är redan 23 grader! Jag behöver plugga mest hela dagen men skall försöka ta mig til beachen i efteriddag. Idag åker sambon iväg ovh hälsar på en vän i Borås och blir borta hela helgen så jag skall passa på att ta ikapp lite egentid och imorgon blir det utekväll med en tjejkompis!