28 februari 2013

Nervös

School

Dagen innan arbetsproverna till skolan jag skall söka in till släpps. Är super nervös och hoppas såklart på uppgifter som är inom min bekvämlighetszon. Är osäker på om dom släpper det efter kl 24 inatt eller om man måste vänta ända tills imorgon. Det är väldigt hård konkurrens så jag är skeptisk till att jag kommer in men jag tänker göra mitt absolut bästa för att visa dom hur mycket jag brinner för det här och hoppas det tar mig hela vägen. Annars är det väl inte meningen antar jag.

Idag har jag mest vilat. Haft ont i knäna och fötterna så ingen sjukgymnastik. Har mest läst, lyssnat på musik och ritat. Snart läst 350 sidor i boken (totalt 570 sidor typ) och hoppas på att kunna se filmen så fort jag läst ut den! Btw så hämtade jag ut mina sista böcker jag använda mina presentkort till. Så nu har jag sex nya inredningsböcker! Självklart av mina favoriter, Adler och Berkus.

https://cdn3.cdnme.se/3368577/7-3/pic_512fbbc99606ee6e8fdc6a3c.jpg" class="image">

27 februari 2013

Kluddrar

School

Ikväll har jag försökt kluddra ner lite olika stolsmoddeller jag kanske skall använda i mina arbetsprover. Är inte den bästa på att rita så behöver öva. Rätt kul ändå, när man går in för det. Annars har jag bara legat i sängen och läst idag. Helt fast i nya boken och har redan läst 250 sidor.

26 februari 2013

Beautiful Creatures

Shopping

Idag hämtade jag ut min efterlängtade födelsedagspresent som jag klickade hem från bokus förra måndagen. Tog en vecka att få hem men är så glad att dom äntligen är här! Jag fick två presentkort när jag fyllde år. Ett på bokus och ett på adlibris. Så jag beställde alla fyra böcker i beautiful Creatures serien. Och jag har redan läst drygt hundra sidor i första boken och är redan helt fast! Åh vad jag är exalterad över det här.

Och jag föredrar att läsa på engelska. Jag tycker man missar så mycket i översättningen annars. Så har du lätt för att läsa på engelska tycker jag definitivt att du skall följa det om det är de som är originalspråket. Och det är okej att läsa lite långsammare i början. Man lär sig jätte mycket av att läsa på ett annat språk!