25 mars 2012

Målar sovrummet!

DIY 

Hallå på er!

Nu är jag tillbaka igen! Har ju varit borta på jobb. Arbetade i Idre fem dagar som PA. Kom hem natten till fredag. Sen har jag varit så slut så jag har inte orkat skriva nåt. Men nu är jag människa igen! Idag handlade vi färg till sovrummet och jag kunde inte hålla mig så jag satte igång direkt. Jakob har ändå varit borta hela dagen så nåt var jag ju tvungen att hitta på. Första bilden är en dålig mobilbild på hur färgen blev, jag har målat vitt på dom resterande väggarna, men det får ni se när allt är klart! Sista bilden är min inspirations bild! Tycker det är sjukt snyggt med turkost och vitt! Skall göra en stoppad sänggavel senare också!

16 mars 2012

Fredag!

SchoolHeeeej!
Idag är det FREDAG! Och idag skall jag på Kvarteret skatans nya film med min fina vän Fia! Är så sjuuukt taggad! Älskar skatan! Annars ligger jag bara hemma idag med världens mensvärk. Inte ok! Planerar inför min resa på söndag. Skall åka till Idre och jobba som personlig assistent i fem dagar. Tillsammans med en till assistent. Skall bli spännande! Haha förövrigt är bilden ovan på min katt. Hon sover tydligen såhär ibland. Tokig tjej!

15 mars 2012

Rosenhof

Inspiration

Jag är absolut fullständigt kär i Rosenhofs underbara tyger! Jag bara MÅSTE ha det lila tyget så jag kan så sånna kuddar som är på första bilden! Så fina!