30 augusti 2014

Frågestund

Inspiration

Hej mina kära läsare! 

Jag tänkte från och med nu ge er möjligheten att ställa frågor till mig. Det kan handla om allt från tips på saker ni är på jakt efter, olika inredningsstilar, min utbildning och även privata frågor. Jag låter frågestunden vara över helgen så svarar jag på eventuella frågor ni kan ha på måndag. Lets go! 

30 augusti 2014

Lördag

Inspiration My home

Idag är min sambo borta hela dagen i princip så jag skall passa på att ta en vilodag i soffan. Jag har en hel säsong av Million dollar listing NY som jag skall börja titta på tänkte jag. Har bara sett några snuttar på tv men det verkar kul. Tänker inte röra mig mycket ute idag mer än att gå till affären. Det är verkligen kalla höstvindar ute och det är iskallt i lägenheten då elementen inte slås på förens i nov/dec. Hemskt! Men katten W fick myst lite i solen förut vilket hon verkligen älskar. 

Igår blev jag klar med min rensning här hemma. En hylla rykte och småhyllorna i hallen tillsammans med massa småsaker som blev organiserat. Känns ovanligt men samtidigt skönt. 

Hoppas ni alla har en fin helg! 

28 augusti 2014

Rensning

My home

Idag bestämde jag mig för att fokusera på att rensa av en del här hemma. Folk har börjat säga "du har mycket saker hemma hos dig" och det gillar jag inte. Det ser ju gärna så ut när man har mycket mönster på väggar och textilier så då kan man lätt skippa mycket smågrejer. 
 
Så idag har bokhyllan i vardagsrummet åkt upp på vinden och småhyllorna i hallen likaså. Vill bort med allt "klotter" (direkt översatt från engelskan) och ha mer cleant. Känns bra för själen att rensa bort lite ibland.