30 december 2013

Whatever

My home

Idag känner jag mig ännu värre än jag gjorde igår. Skulle nog ha skippat ikea trippen ändå och bara vilat. Blir hemma från jobbet idag vilket jag hatat. Det värsta jag vet är att sjukskriva mig. Får så dåligt samvete av någon anledning. Dock är dom så trevliga på mitt nya jobb att jag iallafall slipper ha panikångest när jag ringer och talar om att jag är sjuk. 

Här kommer några bilder på nya gardinuppsättningen. Orkade inte ta bort filten och disken i mitt sjukhörn så ni får ursäkta. Vad tycker ni annars? 


29 december 2013

Homeland

School

Godkväll på er!
Nu verkar ni ha piggnat till igen efter allt julstök och bloggen har blivit besökt flitigt idag vilket känns kul! Idag har jag spenderat mesta delen av dagen i soffan framför Homeland som jag precis börjat följa. Hittills verkar den lovande, verkligen spännande! Har haft feber och ont i halsen i några dagar så har mest bara legat stilla hela helgen. Men vi tog dock en snabb tur till IKEA här på kvällen för att köpa vajrar och vi lyckades t o m spänna upp gardinerna på dom redan ikväll. Sambon var väl inte jätte glad men jag har så svårt att vänta med saker. Det blev vita gardiner som löper från tapet till golvet. Bilder kommer imorgon när det är bättre ljus.
 
Nu ligger jag åter i soffan och sambon har gått och lagt sig då han skall upp tidigt. Jag skall ju inte jobba fören kl åtta imorgon kväll (om jag är frisk) så måste vara uppe ett tag till så jag kan sova ut länge imorgon. Just nu tittar jag på Friends på comedy central men funderar på om jag skulle ta och se ett till avsnitt av Homeland. Dock har jag första säsongen av Downton Abbey också som med verkar intressant.. hmm svårt!
 
Följer ni några serier?