30 juni 2013

Snart dags igen

Åh jag har haft en så himla mysig helg. Bara tagit det lugnt med min älskling. Jag har tvingat mig själv att ta en paus från plugget i helgen och försöka slappna av lite. Har blivit helt sönderstressad och kände att jag behövde en andningspaus.

Idag har jag storstädat medan sambon var ute och körde MC. Sedan har jag gjort egna nyttiga nachochips med guacamole som vi skall avnjuta ikväll. Vi åt nyss en jätte god middag. Grillad fläskfilé med quinoasallad med melon och tzatsiki till. Sååååå gott! En öl och en cider gled ner också.

30 juni 2013

Bra dag

My home

Idag har jag haft en grymt bra dag. Bra frukost tillsammans med mitt hjärta. Sedan slappade vi hemma i soffan tills vi slängde på oss badkläder och drog till stranden. Badade lite, åt lunch och glass på strandgrillen sedan bio och middag ute nu på kvällen. Plus att jag vann lite grejer på bion när dom ställde två frågor innan filmen började. Så over all en sjukt mysig dag!

Nu ligger jag och slappar i soffan framför sex and the city medan sambon sitter bredvid vid sitt skrivbord och spelar.

29 juni 2013

budget vs lyx

Wishlist

Som student har man inte råd att köpa lyxprodukter. Nästan allt jag köper är antingen på rea eller begagnat. Just nu till sommaren har jag varit grymt sugen på ett par nya solglasögon. Hade ju varit as nice om man hade råd at safta på med ett par le specs eller raybans men det får bli senare när man har ett fett jobb. Och dom solglasögonen som jag verkligen vill ha kostar mellan 550kr och 1500kr (le specs & rayban) men efter några google sökningar hittade jag ett par kopior för endast 199kr. Mycket snällare mot student plånboken. Hoppas dom inte går sönder direkt bara. 
 
Le specs 549kr
Raybans ca 1500kr
 
 
Kopior 199kr