28 april 2014

Ny matta

My home Shopping

I helgen tog vi en tur till trademax i Danderyd för att kolla på lampan jag bloggande om förut. Dock var den alldeles för stor insåg jag när jag såg den att den hade sabbat hela mitt vardagsrum som jag har gett en vision av att vara högre i tak än vad det är med stora speglar och högt uppsatta gardiner. Detta hade sabbats med en stor lampa som istället skulle få taket att kännas lägre.

Jag kom dock inte där ifrån tomhänt. Jag köpte en ny svart ryamatta till vardagsrummet. Den är superfin med jätte fin glans och tjockhet. Och till min förtjusning, på rea. Jag vet inte om ni kan se skillnad men tro mig det är det. 

Gamla uppe, nya nere


God måndagmorgon på er där ute!
Hoppas ni hade en bra helg. Min har varit bra. Igår beställde jag lite nya inredningsböcker. Det blev dessa fyra. Två från mina favoriter från Million dollar decorators Mary & Martyn och sen har jag blivit nyfiken på Kelly Hoppen. Jag vet intejätte mycket om henne eller hennes inredningsstil men det jag har sett har fångat min nyfikenhet så blev två böcker av henne också. Spännande! Men jag hatar att vänta på leveransen. Hoppas jag får hem böckerna fort!
 
 Alla böcker beställde jag från Adlibris.se
 

25 april 2014

Flipping out

Inspiration

Jag har börjat titta på en serie som heter Flipping out. Som kretsar kring Jeff Lewis som är en sorts fastighetsmäklare. Han hittar hus som oftast har stora renoveringsbehov och sen bygger han om dom och inreder dom för att seda sälja dom och tjäna en hacka själv. Jag älskar hans OCD-iga beteende och hans knäppa humor.
 
Här är ett hus han och hans partner Gage nyligen renoverade och inredde. Så snyggt!