Heeeej på er! 
Idag är det lördag och jag är ledig! Så skönt! Enda helgdagen i veckan som jag är ledig då jag alltid jobbar söndagar. Det är fullt upp som vanligt hos mig. Det börjar dra ihop sig hos min kund i Hägersten. Jag skall installera sängbord som vi väntat på i flera månader på onsdag och sedan skall gardiner läggas upp och sen installera dimmer i två rum sen är vi i princip klara. Skall bli så kul att se det slutgiltiga resultatet. Som alltid! Jag har jobbat med den här kunden i sju månader nu. Det tar tid att sätta ihop ett helt hem. Men guud så roligt det är!

Nu skall jag strax ner på stan och köpa nya skor och sedan iväg till min franstjej och fylla på fransarna. Och ikväll blir det hemmamys med killen. Bra dag fast att solen försvann. 

Glad tjej på sin nya balkong! Dock är byggställningen kvar. Ha en fin lördag allihop! 

Hej! 
Idag är jag hemkommen från några dagar i Västervik. Min nya kille (hehe) har sommarstuga där, eller hans familj rättare sagt. Vi hade det verkligen supermysigt. Fint väder fick vi så vi fick solat liten stund. Satt i solstolar med var sitt glas rosé och njöt av kvällssolen. Och imorse var vi på morgonyoga i solen som hans mamma höll i (hon är yogalärare) nere vid havet. Åt sedan en redig nyttig frukost och sedan fick jag massage. Så en riktigt bra minisemester med andra ord. Nu ligger jag i soffan och slötittar på en film. Det är kallt, grått och regnigt ute så har druckit lite te. Det är juli va? Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb. Blöh
God kväll på er!
Sedan i april har jag levt i ett byggkaos. Det står stora ställningar runt hela huset och det har bilats bort balkonger och slagits upp nya. Detta har varit extremt jobbigt dom dagarna jag varit ledig mitt i veckan och längtat efter sovmorgon. Men nu! Äntligen! Kunde jag för första gången på flera månader öppna upp dörren till min "nya" balkong. Den ser likadan ut så det känns inte direkt som någon förnyelse men nu kan man iaf (förhoppningsvis) vara säker på att inte rasa igenom golvet när man går ut. Jag hoppas dom skyndar ner ställningen nu för jag är sjukt trött på att ha äckliga byggubbar som springer runt och glor in genom fönstrena.