26 februari 2018

Snart dags igen!

School


Ni som fortfarande är kvar & som har följt mig under lång tid vet att mitt hem var med i ett reportage i tidningen "allt i hemmet" för några år sedan. På torsdag är det dags igen! Om det blir samma tidning vet man inte än. Men på torsdag kommer en fotograf hit och fotar inför vad som förhoppningsvis blir ett nytt inredningsreportage! Så taggad! 

Idag har jag jobbat 10-20 på mitt jobb som florist. Är lite segt på måndagar men jag gjorde en lösbunden till en begravning som jag blev väldigt nöjd med. Liljor, prärieklocka, franska tulpaner och massa grönt. Love it!

(null)
(null)
(null)

7 februari 2018

Home

My home

(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Hallå på er!
Finns det fortfarande någon som tittar in här? Jag gjorde ett försök att komma tillbaka men det gick inge vidare. Jag var mitt uppe i min utbildning och hade noll tid för bloggande. Har jag väl egentligen inte nu heller men tänkte försöka komma igång lite grann iaf! Men nu kommer det komma förändringar. Mer bilder på blommor och växter men fortfarande inredning såklart. Är ni fortfarande kvar och intresserade av nya inlägg är frågan? :) kram!