Hej!
Ursäkta den låga uppdateringen. Har legat förkyld hemma några dagar och vilat min hals som inte varit på topp. Idag är det fredag och imorgonbitti börjar äntligen min kille rulla hemåt igen! Så himla glad att jag klarat månaden ensam hemma så bra som jag gjort i år men är ännu gladare att den äntligen är över och att han snart är hemma i mina armar igen. Ikväll skall jag jobba och imorgon skall jag på megaloppisen som kommer till Kista med en vän. Och sen är Jakob förhoppningsvis hemma på söndag så då blir det supermegamys med honom!
 
Förresten fick jag min första 5a i skolan igår! Jag har jagat efter en 5a hur länge som helst men får alltid "bara" 4or. 5a är alltså högst och igår fick jag en! Fast nu har betygssystemet ändrats tydligen och det som gäller nu är U-VG där U är underkänt och VG högsta betyg. G är ju G som vanligt. 
 
 
Jag fullkomligt älskar dessa stolar! Måste vara Milo Ray Baughman Jr, min favorit!
 

23 februari 2014

Teatime

Inspiration My home School

Ligger i soffan och bläddrar i dom två senaste numren av Sköna hem. Blir förvånad över hur många svenska hem det varit i den tidningen i stilen jag gillar det senaste. Väldigt mycket glamour och I love it! Kul att se att svenskarna börjat vidga sina vyer och testat annat än scandinaviska stilar. 

Druckit lite te ur min fina guldkopp och såklart tittat på Downton Abbey. Kanske skall fortsätta med det en stund till. Dock vill jag hinna gå ut en sväng innan det blir mörkt. Idag är det typ vår här! 


Dessa har ju varit på tapeten ett tag nu och tro mig jag har varit sugen på att köpa en enda sedan dom kom. Men anledningen till att jag skriver om dom idag är för att när jag slog upp min nya Sköna Hem-tidning som jag inte fått chans att kika in förens idag så såg jag att dom tipsade om denna i deras webshop. Jag gick in och kikade direkt såklart och var bara tvungen att tipsa er om detta! Just nu kan man köpa den mindre krukan i blankpolerad mässing Här för 698kr istället för 798, man sparar alltså en hundring och det är ju alltid nåt. Jag blev sugen på att köpa två och ställa i fönstrena inne i vardagsrummet men när jag mätta krukans omkrets såg jag till min förvåning att dom inte ens passar i mina fönster. Dom är alldeles för stora. Jätte tråkigt tycker jag för dessa är verkligen super fina!