31 maj 2013

Fjärde dagen

Jepp idag är det fjärde dagen på min soppdiet. Börjar jag tröttna kanske ni undrar? JA! Igårkväll var jag nära att kasta in handduken för jag var sååå hungrig på riktigt mat. Jag fuskade och åt två små chex och lite pistagenötter. Men imorse när jag vaknade hade jag ny motivation för idag får jag äta bananer och dricka mjölk också! Och imorgon får jag t o m äta nötkött igen! Skall bli sååå gott! Undra om man får ha i tacokrydda? Hmm

Nu har jag varit hos tandläkaren och påvägen hem hämtade jag ut min glossybox. Är ni också glossysar? Jag älskar det! Varje månad får man en lite söt rosa låda med fem produkter i. Allt för bara 139kr! Väldigt kul och något att se fram emot varje månad. Idag matchade sen även min tröja. Haha

Tandläkaren gick bra förresten. Jag slapp rotbehandling den här gången men får jag besvär igen är det oundviklig. Så håll tummarna för mig nu att jag slipper tillbaka snart igen. Min plånbok är så gott som tom nu.

31 maj 2013

Mani

School

Började morgonen med att äta tre bananer för idag skall jag äta åtta stycken! Och städa. Tog ut den här växten också. Den brukar älska att stå på balkongen och förra året blev den riktigt stor! Nu skall jag stressa iväg till tandläkaren.

29 maj 2013

Matt

School

Puh vilken vecka! Och det är bara onsdag. Varit på språng 24/7 känns det som. Jag har hittills varit hos tandläkaren tre gånger och skall tillbaka för en fjärde på fredag. Lagade ett hål imorse så resten av dagen låg jag mest utslagen hemma då jag ändå inte kunde fokusera på något med halva ansiktet bedövat.

Nu på kvällen har jag varit på min 3,5h långa mattelektion så man kan säga att jag är rätt matt nu. Kom precis innanför dörren och skall äta lite soppa. Min andra dag på soppdieten och hittills går det bra. Imorgon får jag äta frukt igen. Det skall bli gott. Har varit sugen på ananas hela dagen.