Hej på er! 
Ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag vet att ni blivit många fler som tittar in här och det vore roligt om ni nya kommenterade lite vad ni vill läsa om här på bloggen. Jag skall snart påbörja ett nytt DIY och snart kommer det en leverans med två nya bordslampor till mig som jag är så exalterad över att visa er. Men som sagt, kommentera gärna vad ni gillar att läsa om så skall jag försöka uppdatera mer! 
 
Hur fantastisk är inte den här fåtöljen förresten? Önskar jag hade mer plats! 
 
 
 
 
 
Finns att köpa hos Wohnzimmer.se för
5795kr 
Igår köpte jag parfym till lägenheten från zara home. Jag har aldrig testat sånna här pinnar förut men är trött på att alltid måste ha koll på doftljus när man vill att det skall lukta gott hemma så vi får väl se hur den här funkar. Om den funkar. Någon som testat dessa? 24 september 2014

Förändring

Beautiful things

För ca 6-7 månader sedan började jag förändringen med mitt hår. Jag ville bli ljusare. Jag har en toppenvän som är stylist/frisör (vad det nu kallas idag) på corinne and friends i Sturegallerian som har hjälpt mig genom processen att gå från mörkhårig till blond. 
 
Tre gånger sen blev det såhär. (Första bilden är hemsk då jag hade löshår som var så ljust som topparna är, gick inte omkring sådär haha) 
 
Rakt 
 
Lockigt 

Jag fullkomligt älskar det! Känner mig som en ny människa. Synd att natten nu är här och alla känslor av lycka och glädje ersatts med panik och ångest. Men det är som det är. En dag i taget! Kämpar på. En mans handlingar skall inte få förstöra resten av mitt liv.