31 mars 2014

Svenskt tenn

Hur underbar är inte denna taklampa? Dock inte fullt så underbar för plånboken. Finns i både krom och mässing Här.
 
 
 

26 mars 2014

Så trött

School

Hej!
Jag har en fullt uppbokad vecka med jobb varje natt och skolan på dagarna så ni får utsäkta att jag är lite seg just nu. Jag är otroligt trött och matt idag så jag hoppas inte jag börjar bli sjuk. Det skulle dock inte förvåna mig då jag är sjuk väldigt ofta. Men jag vägrar! Har haft en molnande huvudvärk sedan igår och jag har inga ipren kvar men skall be min kille köpa med sig ett paket hem efter jobbet. Idag blir det nog lite lugnt här innan jobbet ikväll så jag inte blir sämre. Funderar på att se ett avsnitt av Downton Abbey i sängen och försöka sova en stund till, fast att jag sov 10h i natt. 
 
Hoppas ni har en bättre dag!
 
Önskar det kom en till säsong av MDD!
 

24 mars 2014

Datenight

School

Godmorgon! 

Hoppas ni har haft en bra helg! I lördags var vi hemma hos oss tillsammans med ett kompispar och åt middag och spelade kort, jätte trevligt verkligen! Jag har också fått lite plugg och jobb gjort. 

Jag och min kille brukar ofta hitta på saker tillsammans. Vi går ut och käkar flera gånger i månaden, går på bio och hittar på aktiviteter som bowling och badminton. På onsdag firar vi 2,5 år tillsammans men eftersom jag jobbar natt då bjöd jag honom på trerätters middag igår istället. Vi var på ett ställe vi aldrig varit på tidigare som ligger i gamla stan. Maten var god och servicen jättebra. Dock var portionerna lite små och jag äter ändå lite men blev ändå inte mätt. Som tur var var köttbiten min kille fick mycket större än min så han blev nöjd iaf.  

Det bästa med stället var deras inredning. Stället var tydligen nyrenoverat och det var verkligen en supermysigt miljö att äta en romantisk middag i.