Hallå!
 
PUH vad trött jag är idag! Men imorgon är jag ledig så skall försöka ta igen lite efterlängtad vila. Jag måste vara speciellt lyhörd på hur jag mår eftersom jag precis tagit mig ur en svår tid där jag under ett års tid blivit behandlad för PTSD. Och även om jag nu är på fötter igen (vilket jag stundvis aldrig trodde jag skulle vara) måste jag verkligen vara vaksam så jag inte bränner ut mig själv. Det kanske är svårt att tro att jag är vaksam med tanke på att jag har tre jobb och studerar men jag försöker iallafall lägga undan en dag i veckan till avkoppling. Även om jag inte ligger still eller vilar på annat sätt en hel dag kanske jag tar några eftermiddagar i veckan och bara glor på en film i soffan eller så. Det är viktigt att man inte glömmer av att vila, och det kan vara svårt när man älskar sitt jobb och man inte direkt känner av när man är överarbetad. Så, glöm inte bort att hämta andan då och då!
 
 
 
Hej på er!
Idag är det måndag igen. Eller är det verkligen det? Jag jobbade igår så jag var borta hela dagen så idag känns mer som en tisdag. Allt blir så virrigt när man jobbar på helger. Den här veckan händer det spännande saker. Jag skall förmodligen styla min egen lägenhet på onsdag. Jag jobbar ju som Home stylist också tillsammans med en tjej som heter Sara, här kan ni se vår hemsida. Och hittills har vi gjort alla stylingar tillsammans men nu skall jag alltså få göra en själv. Själva stylingen känns inte läskig men det är mer logistiken som är lite skrämmande. Fixa med flyttfirma, få med sig alla saker (med fördel utan några olyckor) etc etc. Men det skall nog gå bra! Jag är taggad i vilket fall! Och förhoppningsvis kan jag öppna min online shop den här veckan. Men jag kan inte lova något men det dröjer nog inte länge nu!
 
 
Jag vill ha vår! Är så trött på detta regn nu. Eller så vill jag vara här
 
 
 

26 mars 2015

Torsdag

Inspiration

Hej på er!
Idag har jag jobbat hela dagen, kom precis hem och nu skall jag strax sticka iväg på AW med en vän. Jag tvungen att sticka hem emellan då jag var tvungen att hämta en sak. Den här veckan är crazy för mig! Jobbar varje dag förutom Lördag. Men jag får lite vila nästa vecka då det är påskledigt. Eller ledigt och ledigt. Jag jobbar ju alltid med något. Men kanske kan få sitta hemma och jobba iallafall. Snart kommer det gå att förhandsbeställa kuddfodralen i min kollektion "Hollywood regency". Vad säger ni? Skulle ni vilja äga ett av mina fodral? Dock har ni ju inte sett alla än men det ni sett hittills, gillar ni det? Vore kul att få lite mer respons från er!
 
 
Vacker miljö