30 december 2012

Förbereder

My home

Inför imorgon då det vankas nyårs middag hemma hos oss med lite vänner. Tror vi blir åtta personer till middagen sen eventuellt några fler. Blir nog himlans kul! Vi har varit och handlat en massa grejer och sambon står i köket och förbereder köttet. Sen är det min tur att baka och fixa. Just nu dukar jag bordet för att se hur det ser ut och slipper den paniken imorgon. Men måste plocka undan allt igen för annars ligger nog allt på golvet när vi vaknar imorgon. Katten älskar nämligen att vara uppe på bordet. Jag, inte lika mycket. Men måste ändå stryka alla dukar och sånt imorgon så måste ändå ta av det. Men jag ser verkligen fram emot imorgon. Första gången vi använder nya matgruppen på riktigt med mycket folk. Inte så ofta vi har så många folk över.

29 december 2012

Äntligen klar

My home

Helst slut är jag nu. Förkyld också. Men vi lyckades måla klart vardagsrummet idag iallafall. Sambon hjälpte till litegrann sen stack han iväg och mackade med bilen. Två veckor kvar tills han åker iväg till Österrike och åker skidor i 4 veckor så kan vara bra att kolla igenom så allt funkar på den. Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Har tagit mig ett litet glas vitt vin också. Bara för att det är lördag. Känner mig nöjd med vitt på väggarna. Nu måste jag bara hitta lite snyggt att ha på väggarna. Och vänta tills mina nya soffkuddar i satin kommer nästa vecka. Kommer bli såå snyggt! Och lyxigt! Love it.

28 december 2012

Dags igen

DIY

Igår beslutade jag mig för att måla vardagsrummet vitt. Det var mindre än ett år sedan vi målade det lila men nu blir det ljust igen. Lila var så svårt att jobba med. Det är svårt att matcha och eftersom jag vill kunna ändra färgerna på kuddarna och övriga textilier känns det nu bra med en vit bas. Men fan vad jag hatar att måla! Plus att jag har dragit på mig en jätte förkylning. Men jag skall absolut måla idag. Envis som jag är.