Hej på er!
 
Idag har jag legat däckad i soffan pga en förkylning som vägrar ge med sig. Under tiden fixade jag ihop en hemsida där även min nya blogg ligger. Jag kommer därför inte blogga på blogg.se mer utan bara på min nya hemsida. Namnet är lite långt och jobbigt just nu men skall fixa ett eget domän så det blir lättare att hitta den. Jag kommer även börja skriva mina inlägg på både Svenska och Engelska för att nå ut till en bredare publik. Jag hoppas verkligen ni följer med och utforskar min nya hemsida! Bloggen kommer fortsätta som vanligt och jag kommer även ha kvar denna blogg ett tag om man vill gå tillbaka i Arkivet.
 
HÄR hittar ni mig numera
 
 
 
Igår köpte jag en målarduk och idag gav jag mig på försöker att måla en egen abstrakt tavla. Jag hade en inspirationsbild men freestylade rätt mycket. Jag vet inte vad jag tycker om den men jag tror jag gillar den. Jag hade önskat att målarduken var större men det var den störta jag kunde hitta där jag var och orkade inte åka runt en massa. 

Vad tycker ni? 
V: inspirationsbilden H: min Hej! Idag plockade jag med mig lite mossa utifrån och pimpade mina orchidéer. Tycker det är så fint när jag ser sånt i inredningsböcker och magazin att jag var tvungen att testa. Vad tycker ni? 
 
Dom taggiga små bollarna i skålen är en mix från ikea