Hej på er!
Fortfarande hemma sjuk med hemsk hosta och feber. Men jag känner att jag är lite piggare idag så febern verkar ha gått ner något vilket känns skönt. Vill bli av med den här skiten nu och sen vill jag aldrig mer känna av den! Iallafall inte på resten av året. Men sån tur har ju aldrig jag. Jag har världens sämsta immunförsvar. Iallafall! Småjobbar lite med ett inredningsuppdrag som jag kan göra liggandes i soffan och tror jag strax är färdig med designen för det stora sovrummet The master bedroom) och det slår mig igen hur ofta folk inte tar proportioner på allvar. Det finns inget jag avskyr mer inom inredning (typ) som när sängborden eller sänglamporna är för små. Det kan verkligen total förstöra designen. 
 
Enligt mig så skall sängbord vara antingen i jämnhöjd med sängen eller något högre. Jag föredrar ca 10 cm högre sängbord för att undvika att slå ut t.ex vattenglas som står på bordet. 
När det kommer till sänglampor tycker jag man skall göra såhär, sätt dig i sängen med ryggen mot sänggaveln/väggen, så som du skulle sitta/halv sitta när du t.ex läser en bok. Mät sedan vart ditt huvud slutar, där skall också lampan sluta. Lampan kan t o m vara högre men det är minsta höjden som jag accepterar. Om du tycker att detta ljus blir för allmänt och kommer störa din partner på andra sidan så sätta upp läslampor på väggen. Man kan även köra både och. Men då skulle jag satsa på en mindre väggfast läslampa så inte båda lamporna krockar. Väljer man att endast ha en väggfast lampa kan man köra på en lite större och vräkigare.
 
 
Ser ni vad jag menar med för små sänglampor?
 
För lågt sängbord
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress